Våra adepter

Livet som ny företagare innebär att både utmaningar och möjligheter ska hanteras för att driva företaget framåt. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren person, kan starten underlättas och företagets utveckling få fart. I NyföretagarCentrum Nords mentorprogram ges nyföretagare kostnadsfritt tillgång till en mentor under ett års tid, och ingår samtidigt i det värdefulla regionala Mentornätverket. Läs mer om vårt mentorprogram här >>

Ulrica Eriksson

Ulrica Eriksson

Ulrica Eriksson vet hur viktig återhämtning är för att förebygga stressjukdom och utbrändhet. I det egna företaget Pausbyrån stöttar hon privatpersoner och arbetslag att hitta balansen. Som del i Nyföretagarcentrums mentorsprogram får hon själv hjälp med strategiskt tänk i firman och att komma vidare.

Ulrica arbetar i skolan, tycker mycket om sitt jobb och hade aldrig tidigare sett sig själv som företagare. Men hon ville göra mer av det hon brinner för och fann till slut inget annat alternativ än att starta eget. Nu ger hon kurser, workshops och föreläsningar i mindfulness, mediyoga och andningsteknik till privatpersoner och arbetslag. Ulrica och hennes fyrbenta medarbetare Ture utbildar sig även till social tjänstehundsteam, för att kunna utöka företagets erbjudande.

– Det viktigaste med att driva företag är förstås lust, kunnande och engagemang men det handlar ju om så mycket mer.

Hennes coach är verksam inom samma område och har hjälpt henne att se alla olika bitar, praktiska saker som exempelvis planläggning och strategi.

– Mycket av det där har jag ryggat för tidigare och tyckt varit för svårt. Nu ser jag det istället som intressanta utmaningar. Att delta i mentorsprogrammet är riktigt bra för mig.

Ulrica Eriksson
Avspännings- och stresspedagog i det egna företaget Pausbyrån
Arbetar halvtid i skolan som specialpedagog
Brinner för medvetna pauser och återhämtning i vardagen

Kontakt

Hemsida: https://www.pausbyran.se/
Facebook: https://facebook.com/PausbyranStresshantering/
Instagram: https://www.instagram.com/pausbyranlulea/

Fler adepter

Fler mentorer