Våra adepter

Livet som ny företagare innebär att både utmaningar och möjligheter ska hanteras för att driva företaget framåt. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren person, kan starten underlättas och företagets utveckling få fart. I NyföretagarCentrum Nords mentorprogram ges nyföretagare kostnadsfritt tillgång till en mentor under ett års tid, och ingår samtidigt i det värdefulla regionala Mentornätverket. Läs mer om vårt mentorprogram här >>

Sofia Björnfot Holmström

Sofia Björnfot Holmström

Behovet av tandvård är stort och ända sedan start har tandläkare Sofia Björnfot Holmström från Pajala haft fullt på patientlistan. – När jag öppnade min klinik tog jag chansen att vara med i Nyföretagarcentrums mentorsprogram för att få stöd av en erfaren yrkeskollega.

Mentorsrelationen så här långt har utvecklats åt ett delvis annat håll för Sofia och hennes coach. Även han driver privat mottagning på en mindre ort i länet och har haft fullt upp med att hjälpa patienter.

– Vi har faktiskt inte hunnit ses ännu. Men inom ramen för mentorsprogrammet har vi fått en unik möjlighet till professionellt samarbete, där vi kan dela kunskap och kompetens. Det är jättebra.

Hon menar att yrkesnätverk är mycket värdefulla och har sedan tidigare regelbunden kontakt med en grupp kvinnliga kollegor, unga tandläkare med egna kliniker runt om i landet.

– Jag drivs av att bli bättre på mitt jobb varje dag och att göra skillnad. Genom att vara aktiv i sociala medier vill vår klinik motivera befolkningen till god munhälsa och även locka fler ungdomar till tandläkaryrket och till norra Sverige. Vi behöver ju bli fler här.

Sofia Björnfot Holmström
Tandläkare på Tornedalens Tandvård
Brinner för att göra skillnad, motivera och inspirera

Kontakt

Hemsida: https://www.tornedalenstandvard.se/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083624100195
Instagram: www.instagram.com/tornedalens_tandvard

Fler adepter

Fler mentorer