Våra mentorer

Livet som ny företagare innebär att både utmaningar och möjligheter ska hanteras för att driva företaget framåt. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren person, kan starten underlättas och företagets utveckling få fart. I NyföretagarCentrum Nords mentorprogram ges nyföretagare kostnadsfritt tillgång till en mentor under ett års tid, och ingår samtidigt i det värdefulla regionala Mentornätverket. Läs mer om vårt mentorprogram här >>

Inger Edlund Pedersen

Inger Edlund Pedersen

– Under förra året ökade nyföretagandet i vårt län mest i hela landet, säger Inger Edlund Pedersen, affärsrådgivare från Luleå. Det är en förmån att få vara mentor i Nyföretagarcentrums program och hjälpa till att bidra till den utvecklingen.

Inger har drivit startups och flera egna bolag inom bland annat processledning. Hon brinner för hållbar företagsutveckling och har arbetat länge med att främja företagande, på både lokal och regional nivå.

Som mentor vill Inger ställa de där frågorna som får oss att stanna upp och reflektera. Hon påminner också om drömmen som fanns i början, det som en gång gjorde att företaget startades. En dröm som kan bära framåt när motgångar kommer.

– Människor behöver stöd och hjälp för att kunna skapa livskraftiga företag. Och det allra viktigaste är att skapa starka nätverk. Där vill jag fungera som dörröppnare och vara generös med mina kontakter.

– Det finns ett fantastiskt driv i Norrbotten. För att nå framåt i den gröna industriomställningen här i norr behövs såväl lokala företag som stora nationella och internationella aktörer.

Inger Edlund Pedersen
Affärsrådgivare på Energikontor Norr
Drivit startups inom processledning och hållbar tech
Brinner för hållbar företagsutveckling

Kontakt

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/inger-pedersen-89a89413/

Fler mentorer

Fler adepter