Hållbart från start

En möjlighet för nya företagare i Arvidsjaur, Boden, Pajala, Piteå, Luleå, Överkalix och Övertorneå att öka sin konkurrenskraft genom att arbeta hållbart redan från början.

Ett initiativ av NyföretagarCentrum Nord, finansierat av Familjen Kamprads stiftelse.

Ta chansen att bli Hållbar från start

Planerar du att starta företag eller är ny som företagare och drivit ditt företag i upp till tre år? Då vill vi hjälpa dig att forma ett hållbart företag.

Du får hjälp med ditt hållbarhetsarbete genom att öka din kunskap på området och får coachning för att ta fram din Hållbarhetsplan. Det är enkelt, helt kostnadsfritt och du blir Hållbar från start. Det här berör alla företagare, oavsett bransch, som vill öka sin konkurrenskraft!

Det enda du behöver göra är att investera din egen tid för att bygga ett hållbart företag och bli en hållbar företagsledare.

Vad är Hållbart från start?

Vill du bygga ett hållbart företag redan från start, framtidssäkra ditt bolag, öka
lönsamheten och attraktionskraften hos kunder och anställda? Vill du vara med i den gröna samhällsomvandlingen i Norr och erbjuda hållbara tjänster och produkter från ditt företag? Vill du få goda förutsättningar för att få fler uppdrag och sälja  mer?

Då är Hållbart från start något för dig (Oavsett bransch)!

Hållbart från start är en kostnadsfri insats som vänder sig till dig som är på väg att starta företag eller är ny som företagare och har drivit ditt företag upp till tre år på NyföretagarCentrums verksamhetsorter: Arvidsjaur, Boden, Luleå, Pajala, Piteå, Överkalix eller Övertorneå.

Mål: 1. Att du som företagare har fått ökad kunskap och motivation att integrera hållbarhet i företagandet. 2. Att du har tagit fram en enkel hållbarhetsplan som är relevant för ditt företag. 3. Att ditt företag får ökad konkurrenskraft, förmåga att attrahera kunder och skapa förutsättningar för att bli än mer attraktiv på marknaden.

Upplägg för Hållbart från start

Vi träffas vid ett gruppseminarium som är en motivations- och kunskapshöjande träff och två individuella rådgivningar.

I arbetet får du ökad förståelse om hur just du kan jobba med miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet i ditt företag. Vi hjälper dig att identifiera de områden där du har störst möjlighet att påverka en hållbar utveckling, vilket sedan ligger till grund för att du kan ta fram ditt företags hållbarhetsplan.

Vänta inte,
anmäl dig nu!

Anmäl dig till Hållbart från start!

Första steget är att delta vid ett av våra hållbarhetsseminarium. Därefter bokar du rådgivning, upp till två tillfällen, för att få stöd och coachning att ta fram din hållbarhetsplan. 

Steg 1 Hållbarhetsseminarium

Webinarium 12 mars kl 15:30 – 17:00. Anmälan här.

Webinarium 3 september kl 15:30 – 17:00. Anmälan här.

Lokala seminarium.

Luleå 19/3 kl 15:00 – 17:30. Länk till anmälan. 

Piteå, Acusticum Pite Science Park  20/2 kl 15:00 – 18:00. Länk till anmälan.

Boden, Hotell Bodensia 27/2 kl 18:00 – 20:30. Länk till anmälan.

Steg 2 Individuell rådgivning – Hållbarhet

Har du deltagit vid Hållbart från start seminarium (steg 1) då kan du boka rådgivning för hjälp med din plan för Hållbarhet. Boka din tid här. 

Vill du veta mer om Hållbar från start?

Kontakta vår hållbarhetsrådgivare Ann Murugan på:
ann.murugan@nyforetagarcentrum.se