Om oss

NyföretagarCentrum Nord erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning till nya och blivande företagare på våra verksamhetsorter i Norrbotten.

Affärsidé, Affärsplan & Budget

Har du en affärsidé som du vill göra verklighet av? Vi hjälper dig att utveckla din idé ytterligare, ställer frågor, ger feedback samt hjälper dig att prioritera och att ta fram affärsplan och budget.

Vi kan också tillhandahålla de rätta kontakterna för att ta dig vidare. Våra erfarna rådgivare är själva företagare med bred kompetens och kunskap.

Till oss kan du vända dig inför start och de första tre åren som företagare. 

Klicka här för att boka rådgivning  >>

Kostnadsfri Rådgivning & Utbildning

Vår rådgivning och aktiviteter är helt kostnadsfria tack vare finansiering från respektive kommun samt nätverket av samarbetspartners från näringslivet. Våra partners stöttar med sin expertkompetens och i vissa fall även fördelaktiga erbjudanden till nyföretagare.

Läs mer om våra partners här  >>

Lokal närvaro i Norrbotten

NyföretagarCentrum Nord har idag verksamhet i Arvidsjaur, Boden, Luleå, Pajala, Piteå, Överkalix och Övertorneå. 

Vi välkomnar samtliga kommuner i Norrbotten att ansluta sig till det regionala samarbetet för ett starkare nyföretagande, inom ramen för NyföretagarCentrum Nord.  

Ska du starta företag på någon ort där vi idag inte finns? Vänd dig då till ansvariga för näringslivsfrågor i din kommun för mer information om hjälp och stöd.

Nyföretagarcentrum Nord - Certifierad