Våra adepter

Livet som ny företagare innebär att både utmaningar och möjligheter ska hanteras för att driva företaget framåt. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren person, kan starten underlättas och företagets utveckling få fart. I NyföretagarCentrum Nords mentorprogram ges nyföretagare kostnadsfritt tillgång till en mentor under ett års tid, och ingår samtidigt i det värdefulla regionala Mentornätverket. Läs mer om vårt mentorprogram här >>

Erica Bäckström

Erica Bäckström

Erica Bäckström är eventkoordinator i det egna företaget Ease Event. – Som nystartad entreprenör har jag känt ett stort behov av stöd. Nyföretagarcentrums mentorsprogram ger mig värdefull, individuell coachning, möjlighet att träffa folk och utöka mitt kontaktnät.

Erica, som är lärare i grunden, hade funderat på att göra något annat under en tid men visste inte riktigt vad. I ett samtal med en vän klarnade det.

– Jag älskar att fixa och dona, är organiserad och kreativ. Jobbet som eventkoordinator passar mig perfekt. På exempelvis en kickoff eller konferens kan cheferna fokusera på sina medarbetare medan jag ser till att allt det praktiska flyter på.

Hon sökte till mentorsprogrammet för att få personlig coachning av en erfaren företagare som gjort en liknande resa.

– Det kan också bli litet ensamt som nystartad, särskilt när man är så social som jag. Genom programmet och andra aktiviteter som Nyföretagarcentrum anordnar, har jag fått träffa folk, dela idéer och tankar men även tvivel. Att starta eget är en omtumlande resa och det är skönt att upptäcka att andra brottas med samma frågor som en själv.

Erica Bäckström
Eventkoordinator i sitt företag Ease Event
Brinner för att hjälpa sina kunder till det perfekta eventet

Kontakt

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/ease-event-ab

Fler adepter

Fler mentorer