Affärsnätverket Aurora Network

Är du kvinna och företagare eller blivande företagare på våra verksamhetsorter i Norrbotten? Vill du växa som företagare, bredda dina affärskontakter och utveckla nya samarbeten lokalt och över hela regionen?

Välkommen till affärsnätverket Aurora Network!

Möten mellan människor är viktigt för att få fart på dina affärer. Att samla på sig kunskap och utveckla goda affärsnätverk hjälper till att realisera affärsidéer och utveckla företaget, därför finns Aurora Network.

Aurora Network är ett affärsnätverk för kvinnor som driver företag i Norrbotten. Målgruppen är bred: kvinnor som är blivande företagare, nya företagare och etablerade företagare. Kombinationen av erfarenheter och faser i företagandet är del av det växande nätverkets styrka. Deltagandet är kostnadsfritt i samarbete med kommun och våra samarbetsparter i näringslivet.

Aurora Network utvecklar företag och företagare i Norrbotten

Nätverket syftar till att bidra till personlig utveckling, bredda affärskontakter och utveckla nya affärssamarbeten lokalt och över hela Norrbotten. Nätverket är kostnadsfritt för deltagaren som satsar tid och engagemang tillsammans med andra företagare. 

Inom nätverket samlas vi för nätverksträffar som ökar kunskap om företagande, inspirerar och ökar kännedom om olika företag som drivs av kvinnor i Norrbotten.

Vid respektive ort där nätverket är etablerat arrangeras nätverksträffar vid två till tre tillfällen under året. Minst en av dessa träffar samarrangeras mellan flera kommuner i Norrbotten.

Aurora Network ska stärka kvinnor som driver företag i Norrbotten där kommunernas gränser saknar betydelse för kunskapsutbyte och nya affärer.

Aurora Network i Boden, Luleå, Pajala och Övertorneå och Överkalix.

I dag finns Aurora Network etablerat i Boden, Pajala, Övertorneå, Haparanda, Luleå och Överkalix. Vi välkomnar löpande fler kommuner att etablera nätverket i sin kommun.  

Initiativet är ett samarrangemang mellan NyföretagarCentrum Nord, Almi Nord och Sparbanken Nord tillsammans med Bodens kommun, Luleå kommun, Pajala kommun, Överkalix kommun, Haparanda kommun samt Övertorneå kommun.

Aurora Network på besök vid Hietalas Handelsträdgård 2022

Är du intresserad?

Deltagande i Aurora Network är kostnadsfritt där du investerar med din tid för utveckling. Vill du vara med? Skicka oss ett mail. 

Kontakt Boden: Frida.ekestrom@nyforetagarcentrum.se

Kontakt Luleå, Pajala och Övertorneå: Monica@nyforetagarcentrum.se

Datum och information om träffar inom Aurora Network annonseras i vår evenemangskalender >>

NyföretagarCentrum Nord i nära samarbete med: