Våra adepter

Livet som ny företagare innebär att både utmaningar och möjligheter ska hanteras för att driva företaget framåt. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren person, kan starten underlättas och företagets utveckling få fart. I NyföretagarCentrum Nords mentorprogram ges nyföretagare kostnadsfritt tillgång till en mentor under ett års tid, och ingår samtidigt i det värdefulla regionala Mentornätverket. Läs mer om vårt mentorprogram här >>

Sofia Sundvall

Sofia Sundvall

När Sofia Sundvall var barn drömde hon om att arbeta med djur på cirkus. Nu driver hon eget företag och hjälper helt vanliga hundägare att träna och ha roligt med sina lurviga kompisar. I Nyföretagarcentrums mentorsprogram har Sofia fått en alldeles egen coach att bolla med.

Sofia är certifierad klickerinstruktör men arbetar heltid inom sjukvården och driver än så länge sitt företag som bisyssla. I verksamheten erbjuder hon hundträningstimmar, onlinekurser och föreläsningar. Som person är hon orädd, kreativ och full av idéer men trots vännernas hejarop tvekade hon att följa sina drömmar.

– Jag sökte till mentorsprogrammet för att undersöka om min affärsidé höll. Jag behövde också stöd med det praktiska. Bokföringen och den ekonomiska biten kändes som stora hinder.

Tillsammans med sin mentor har Sofia tagit allting steg för steg och nu känner hon sig trygg.

– Min coach är själv företagare och har ett enormt driv, som smittar av sig på mig. Och vi människor fungerar ju på samma sätt som djuren – med rätt stöd, uppmuntran och beröm kan vi utvecklas och lära oss nästan vad som helst.     

Sofia Sundvall
Certifierad klickerinstruktör, kurator och verksamhetsutvecklare inom psykologi
Driver företaget ECHOSIERRAHUND
Brinner för att öka djurvälfärden

Kontakt

Hemsida: http://www.echosierra.se/
Facebook: www.facebook.com/echosierrahund
Instagram: www.instagram.com/echosierrahund

Fler adepter

Fler mentorer