Våra adepter

Livet som ny företagare innebär att både utmaningar och möjligheter ska hanteras för att driva företaget framåt. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren person, kan starten underlättas och företagets utveckling få fart. I NyföretagarCentrum Nords mentorprogram ges nyföretagare kostnadsfritt tillgång till en mentor under ett års tid, och ingår samtidigt i det värdefulla regionala Mentornätverket. Läs mer om vårt mentorprogram här >>

Sofia Larsson

Sofia Larsson

För Sofia Larsson, massageterapeut, yogalärare och healer från Luleå, blev matchningen i Nyföretagarcentrums mentorsprogram en fullträff. – Jag har sett upp till personen som blev min mentor och hoppats att våra vägar skulle mötas en dag. Och det gjorde de.

Företagandet kom som en naturlig följd av livsstil och personlighet för Sofia. Hon beskriver sig själv som omhändertagande och lyssnande, med ett intuitivt förhållningssätt till medmänniskor och kunder. Hennes ledord i livet är universella; fred, kärlek och glädje. På engelska bildar de hennes företagsnamn och något hon vill hjälpa alla kunder att finna inom sig själva.

Sofia behövde en nystart i sitt företagande efter pandemiåren, när hon även arbetade med annat. Hon ville bli mer strukturerad och få bättre koll på sådant som verksamhetsplaner och budget. Sofia ansökte till mentorsprogrammet och är mycket nöjd.

– Jag är så glad att jag fått den här möjligheten. Min mentor har ett öppet sinne för min typ av verksamhet och är kunnig på sådant jag behöver utveckla, så matchningen är perfekt. Jag behövde också någon som kunde ge mig läxor, ungefär som i skolan. Något att ta tag i till nästa möte och på så sätt få en tydligare plan för mitt företag. Det har fungerat jättebra. Så tack Nyföretagarcentrum, för att ni finns!

Sofia Larsson
Massageterapeut, yogalärare och healer
Driver företaget Peace Love Joy
Brinner för att hjälpa människor finna inre frid

Kontakt

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063652028998

Fler adepter

Fler mentorer