Våra mentorer

Livet som ny företagare innebär att både utmaningar och möjligheter ska hanteras för att driva företaget framåt. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren person, kan starten underlättas och företagets utveckling få fart. I NyföretagarCentrum Nords mentorprogram ges nyföretagare kostnadsfritt tillgång till en mentor under ett års tid, och ingår samtidigt i det värdefulla regionala Mentornätverket. Läs mer om vårt mentorprogram här >>

Johan Falk

Johan Falk, affärs- och marknadschef på stadsnätsbolaget Lunet, berättar med stort engagemang om sina drivkrafter. – Jag triggas av komplexa utmaningar som inte har något förhandsfacit. Sedan gillar jag när människor växer. I Nyföretagarcentrums mentorsprogram får jag se en ny entreprenör blomma ut och det är enormt tillfredställande.

Johan har lång erfarenhet av att jobba i mindre, it-nära verksamheter och startups där han mer eller mindre fick fungera som entreprenör.

– Mycket handlade om att få de där små firmorna att överleva. I min roll i mentorsprogrammet har jag stor nytta av det jag lärde där.

Som alldeles ny företagare i enmansbolag är man ofta ganska ensam. Johan betonar hur viktigt det är att ha ett bollplank, någon att stöta och blöta med. Därför menar han att Nyföretagarcentrums koncept är bra och något som verkligen behövs.

– Jag ville delta som mentor för att dela med mig och ge stöd, förstås. Men tungan på vågen för min del var matchningen – min nyföretagare har en intressant digital lösning inom ett område där jag jobbat tidigare. Ett tillfälle jag helt enkelt inte ville missa.

Johan Falk

Affärs- och marknadschef på Lunet
Arbetat i flera mindre it-företag och fått dem att utvecklas och växa
Brinner för att leda team mot ett mål

Kontakt

Linkedin

Fler mentorer

Fler adepter