Våra mentorer

Livet som ny företagare innebär att både utmaningar och möjligheter ska hanteras för att driva företaget framåt. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren person, kan starten underlättas och företagets utveckling få fart. I NyföretagarCentrum Nords mentorprogram ges nyföretagare kostnadsfritt tillgång till en mentor under ett års tid, och ingår samtidigt i det värdefulla regionala Mentornätverket. Läs mer om vårt mentorprogram här >>

Niclas Tidström

Niclas Tidström

Niclas Tidström är vd på tunnplåtstillverkaren Modul i Kalix. Det bästa han vet är att träffa nya människor, öka sin kunskap och få nya perspektiv. – Ett perfekt tillfälle till det ges i Nyföretagarcentrums mentorsprogram. Att coacha nyföretagare ger en riktig energiboost!

Niclas har lång erfarenhet av ledande befattningar inom industrin, har drivit eget som konsult och är delägare i flera företag. Han är en rutinerad coach som har stöttat både startups och etablerade företag i olika program. Som mentor vill han vara lyssnande, öppen och prestigelös.

– Jag ger gärna råd, delar med mig av mitt kunnande och öppnar upp mitt nätverk. Men det är viktigt att inse att mina lösningar inte alltid är de bästa. Nyföretagaren som jag coachar har så mycket att lära även mig och jag suger åt mig som en svamp av nya insikter, ny kunskap och ny teknik.

Han betonar att vi alla måste hjälpas åt, om de stora investeringarna som planeras och pågår här i norr ska bli verklighet. Som mentor kan han göra en del.

– Tänk att få blicka tillbaka och säga till min nyföretagare, som redan nu är del i flera av de stora satsningarna: Du var med i den gröna industriomställningen.

I mentorsprogrammet ser han också en möjlighet att ge tillbaka av allt han själv fått från sina egna mentorer genom åren. Bland det bästa har varit trygghet att ta svåra beslut. Sådant kan vara tufft när man är ny i en ledande roll, menar Niclas.

Niclas Tidström
Vd på Modulsystem i Kalix
Konsult med eget företag inom industriutveckling
Brinner för att bygga relationer och ny kunskap samt att skapa affärer

Kontakt

Hemsida: https://www.modul.nu/

Fler mentorer

Fler adepter