Våra mentorer

Livet som ny företagare innebär att både utmaningar och möjligheter ska hanteras för att driva företaget framåt. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren person, kan starten underlättas och företagets utveckling få fart. I NyföretagarCentrum Nords mentorprogram ges nyföretagare kostnadsfritt tillgång till en mentor under ett års tid, och ingår samtidigt i det värdefulla regionala Mentornätverket. Läs mer om vårt mentorprogram här >>

Mariam Al-zamami

Mariam Al-zamami

Mariam Al-zamami deltar i Nyföretagarcentrums mentorsprogram för att hjälpa till och ge vidare av det hon själv fått. – Jag har haft flera mentorer genom åren. De har uppmuntrat mig att vara modig och utan deras stöd hade jag kanske inte vågat starta eget.

Mariam är vd för Nordisk kompetens, som hon grundade för elva år sedan. Hon och hennes sextio medarbetare över hela landet arbetar med att coacha arbetslösa i omställningen till nytt jobb eller utbildning, men även med rekrytering och bemanning. Nu deltar hon i mentorsprogrammet för att få vara med och stötta unga nyföretagare.

– Det är mycket inspirerande. Som mentor vill jag vara lyhörd och fånga upp deras kvaliteter och resurser, hjälpa dem att växa. Det är min yttersta drivkraft.

Själv tvekade Mariam i tre år innan hon öppnade eget. Längs vägen fanns en del olyckskorpar men även flera framgångsrika entreprenörer som uppmuntrade henne att ta steget.

– Att starta eget företag handlar till stor del om mod. Mod att ta risker och mod att misslyckas. Det är av mina egna misstag som jag lärt mest.

Mariam Al-zamami
Vd och grundare av Nordisk kompetens
Brinner för att se människor och företag utvecklas och växa

Kontakt

Hemsida: https://www.nordiskkompetens.se/

Fler mentorer

Fler adepter