Våra adepter

Livet som ny företagare innebär att både utmaningar och möjligheter ska hanteras för att driva företaget framåt. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren person, kan starten underlättas och företagets utveckling få fart. I NyföretagarCentrum Nords mentorprogram ges nyföretagare kostnadsfritt tillgång till en mentor under ett års tid, och ingår samtidigt i det värdefulla regionala Mentornätverket. Läs mer om vårt mentorprogram här >>

Angela Pettersson och Moa Pahikka-Aho

Angela Pettersson och Moa Pahikka-Aho

Angela Pettersson och Moa Pahikka-Aho har skapat ett klädmärke som ska erbjuda snygga, bekväma och praktiska friluftskläder för alla kvinnor, oavsett kroppstyp. – Vi sökte till Nyföretagarcentrums mentorsprogram för att få motivation och stöd att komma vidare med vårt företag.

Angela och Moa är arbetskamrater inom psykiatrin och vet hur bra människor mår av att vistas i naturen. Med sina friluftskläder vill de hjälpa fler att ta sig ut. Fokus i företaget ligger på hållbar produktion av plagg i miljövänliga material, gärna i samarbete med lokala företag.

De två kollegorna är ett väl fungerande team även som entreprenörer och beskriver sig själva som nyfikna och drivna, med högt ställda mål.

– Trots att vi båda är väldigt målmedvetna, behövde vi någon utifrån som kunde hjälpa oss framåt. Vår mentor pushar oss att ta tag i bitar vi undvikit och utmanar oss att tänka större.

Båda upplever det mycket motiverande och utvecklande att delta i mentorsprogrammet.

– Vår coach ställer många kluriga frågor. Det får oss att reflektera och det blir tydligare vad vi egentligen håller på med.

Angela Pettersson och Moa Pahikka-Aho
Driver klädmärket Myrmark
Brinner för hållbarhet och för att hjälpa fler att få del av naturens helande kraft

Kontakt

Facebook: www.facebook.com/Myrmark
Instagram: www.instagram.com/myrmarkofficial

Fler adepter

Fler mentorer