Våra mentorer

Livet som ny företagare innebär att både utmaningar och möjligheter ska hanteras för att driva företaget framåt. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren person, kan starten underlättas och företagets utveckling få fart. I NyföretagarCentrum Nords mentorprogram ges nyföretagare kostnadsfritt tillgång till en mentor under ett års tid, och ingår samtidigt i det värdefulla regionala Mentornätverket. Läs mer om vårt mentorprogram här >>

Rickard Hellgren

Rickard Hellgren

Rickard Hellgren, vd på Evado Affärsutveckling, coachar med stor glädje entreprenörer i Nyföretagarcentrums mentorsprogram. Han menar att bilden av mentor och adept behöver förändras. – Vi är inte lärare och elev utan två vuxna människor som delar tankar och erfarenheter i ett ömsesidigt utbyte.

Rickard har varit både anställd, ägare och vd i olika bolag genom åren. I hela sitt yrkesliv och i alla olika roller har han haft kloka coacher och rådgivare omkring sig.

– Mina egna mentorer berikar min resa och bidrar kontinuerligt med kunskap och erfarenheter. Det bästa utbytet mellan mentor och adept består av roliga och engagerande möten, där två individer förenas i ett intresse att ständigt lära nytt. Det blir en mix av klokskap runt livet, samhället och företagandet.

Han är mycket glad att Nyföretagarcentrum och andra liknande aktörer fortsätter sitt viktiga arbete. Sig själv beskriver han som visionär, med bra koll i kristallkulan och motiverad att hjälpa andra på deras utvecklingsresa.

– Det är inspirerande att få stötta entreprenörer som ser framåt och vill vidare. Men inte som allvetare. I mentorsprogrammet lär jag mig precis lika mycket som min nyföretagare.

Rickard Hellgren
Vd och delägare Evado Affärsutveckling med dotterbolag
Bakgrund inom it och telecombranschen
Brinner för att hjälpa människor navigera från nuläge till nyläge

Kontakt

Hemsida: https://evado.se/

Fler mentorer

Fler adepter