Våra adepter

Livet som ny företagare innebär att både utmaningar och möjligheter ska hanteras för att driva företaget framåt. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren person, kan starten underlättas och företagets utveckling få fart. I NyföretagarCentrum Nords mentorprogram ges nyföretagare kostnadsfritt tillgång till en mentor under ett års tid, och ingår samtidigt i det värdefulla regionala Mentornätverket. Läs mer om vårt mentorprogram här >>

Ann-Christin Åström

Ann-Christin Åström

Ann-Christin Åström från Luleå ville delta i Nyföretagarcentrums mentorsprogram för att utveckla sitt företagstänk och få en kunnig entreprenör att bolla idéer med. – Det är en riktig kick varje gång vi ses. Om du är nyföretagare, ta chansen och sök till programmet!

Ann-Christin är medicinsk massageterapeut och driver egen mottagning, parallellt med halvtidsjobbet som undersköterska. Hon har deltagit i många av Nyföretagarcentrums aktiviteter.

– När man är nybörjare är det mycket att tänka på. Det har varit guld värt att delta i webinarier och föreläsningar. Det har också gett mig en jättebra möjlighet att utvidga mitt affärsnätverk.

Hennes mentor är en erfaren företagare inom samma bransch. Hon har betytt mycket för Ann-Christins personliga utveckling som entreprenör, men även för hennes verksamhet.

– Våra möten är enormt inspirerande. Genom de regelbundna träffarna har jag fått en handlingsplan som leder framåt.

Ann-Christin Åström
Utbildad medicinsk massageterapeut
Driver egen mottagning i företaget HelaDig
Brinner för att andra människor ska må bra och att ge hjälp till självhjälp

Kontakt

Hemsida: https://luleakiropraktor.se/
Instagram: https://www.instagram.com/heladig.massage/

Fler adepter

Fler mentorer