Våra adepter

Livet som ny företagare innebär att både utmaningar och möjligheter ska hanteras för att driva företaget framåt. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren person, kan starten underlättas och företagets utveckling få fart. I NyföretagarCentrum Nords mentorprogram ges nyföretagare kostnadsfritt tillgång till en mentor under ett års tid, och ingår samtidigt i det värdefulla regionala Mentornätverket. Läs mer om vårt mentorprogram här >>

Carl-Johan Grönberg

Carl-Johan Grönberg

Carl-Johan Grönberg smyger igång sitt nya företag. Parallellt med sin anställning tar han uppdrag som konsult inom ledarskapsutbildning och chefscoachning. Det individuella stödet i Nyföretagarcentrums mentorsprogram ger värdefulla verktyg i övergången.

Carl-Johans bakgrund är i försvarsmakten och han har arbetat med skydds- och säkerhetsfrågor i hela sitt yrkesliv. Han trivs utmärkt med sitt jobb men startade eget företag för att få arbeta mer med sina hjärtefrågor; föreläsa, motivera och inspirera ledare i olika verksamheter.

– Jag verkar i en ganska mansdominerad bransch. När jag sökte till mentorsprogrammet önskade jag en kvinnlig mentor, någon som kunde utmana mina värderingar och ge andra perspektiv.

Han är mycket nöjd med matchningen.

– Min handledare är precis rätt för mig. Hennes yrkesbakgrund liknar min och hon vet vilka utmaningar jag ställs inför.

Carl-Johan vill rekommendera alla nyföretagare att söka till mentorsprogrammet och framförallt att gå in seriöst, vara förberedd inför träffarna och göra sina hemläxor.

– Att delta i programmet är en fantastisk investering i din framtid som entreprenör. Mentorn är en engagerad person som ger generöst av sin tid. Ta väl vara på det!

Carl-Johan Grönberg
Utvecklingschef för räddningssamverkan Nord
Driver eget företag som konsult inom ledarskapsutveckling
Brinner för att inspirera, motivera och stötta chefer inom skydd och säkerhet

Kontakt

Kommer inom kort

Fler adepter

Fler mentorer