Våra mentorer

Livet som ny företagare innebär att både utmaningar och möjligheter ska hanteras för att driva företaget framåt. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren person, kan starten underlättas och företagets utveckling få fart. I NyföretagarCentrum Nords mentorprogram ges nyföretagare kostnadsfritt tillgång till en mentor under ett års tid, och ingår samtidigt i det värdefulla regionala Mentornätverket. Läs mer om vårt mentorprogram här >>

Annica Öhman

Annica Öhman

Annica Öhman kallar sig själv för en uppstartare. Hon har kickat igång flera företag och alltid jobbat med utveckling av människor och organisationer, nu inom besöksnäringen i grannlänet. I Nyföretagarcentrums mentorsprogram vill hon ge en boost att våga mer och tänka större.

Annicas egna mentorer har själva varit framgångsrika entreprenörer som inte haft någon koppling till henne eller hennes verksamhet på förhand. På så vis har de kunnat fokusera uteslutande på företaget och det menar hon har varit en stor fördel.

– Nu är jag själv mentor och får följa en uppstart, en fantastisk möjlighet. Jag mår bra av att se människor och företag lyfta. Med min erfarenhet av att starta och driva bolag, kan jag stötta om företagaren vacklar. Eller pusha och ge en knuff i rätt riktning, när det behövs.

Annica drivs av att tänka nytt och bidra till positiv utveckling. Hon är full av idéer och får ofta höra att hon ger energi.

– Och så ser jag bara framåt. Naturligtvis lär jag av misstagen men tänker, vad kan bli bättre i fortsättningen? Det är ett förhållningssätt jag vill uppmuntra till, som coach i mentorsprogrammet.

Annica Öhman
Projektledare och affärsutvecklare i det egna företaget Annica Öhman Consulting
Bakgrund inom besöksnäring
Brinner för nytänkande och utveckling

Kontakt

Hemsida: https://annicaconsulting.se/

Fler mentorer

Fler adepter