Våra adepter

Livet som ny företagare innebär att både utmaningar och möjligheter ska hanteras för att driva företaget framåt. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren person, kan starten underlättas och företagets utveckling få fart. I NyföretagarCentrum Nords mentorprogram ges nyföretagare kostnadsfritt tillgång till en mentor under ett års tid, och ingår samtidigt i det värdefulla regionala Mentornätverket. Läs mer om vårt mentorprogram här >>

Albin Isaksson

Albin Isaksson

Albin Isaksson växte upp i en riktig företagarfamilj. Så att starta eget var ett odramatiskt och helt naturligt steg för tjugofyraåringen från Överkalix. Nu deltar han i Nyföretagarcentrums mentorsprogram, som gett mer än väntat. – Jag vill verkligen rekommendera andra nyföretagare att ta chansen.

Albin ville starta eget för att få tillbaka mer av allt han satsar i jobbet och själv få styra över tid och ekonomi.

– Jag var anställd tidigare och det var ju bekvämt. Men jag är en kreativ person som gillar problemlösning och livet som anställd gav mig inte den utveckling jag eftersträvar.

Han har varit igång med egna firman i drygt två år, där han hjälper företag med brobyggen och med uppförande och reparation av ellinjer. När han först fick höra talas om mentorsprogrammet var han litet skeptisk.

– Jag tänkte att det inte var något för mig, omgiven av entreprenörer som jag är, i familjen. Men jag gav programmet en chans och det har jag inte ångrat.

– Min mentor är en positiv och framåt person som jag kan bolla alla mina idéer med. Han är generös, delar med sig av sin erfarenhet och ger många goda råd. Att han sedan är från samma ort, gör våra träffar desto roligare. Vi snackar om allt.

Albin Isaksson
Driver företaget Mekkom ab
Bygger och reparerar broar, ellinjer och annat kring högspänningsledningar
Brinner för kreativ problemlösning

Kontakt

E-mail: mekaniskkompetens@gmail.com

Fler adepter

Fler mentorer