Du visar för närvarande Hulda Wirsén

Hulda Wirsén

En av Norrbottens viktiga matproducenter är Hulda Wirsén. Förutom mjölk som också är råvara till ost, smör och fil producerar hon och hennes man Johan nötkött på familjegården i Överkalix.

– Vi vill driva utvecklingen framåt och har investerat stort i vårt företag för att anta framtiden på bästa sätt. Jag är en passionsdriven person som vill göra skillnad för mina medmänniskor och för länet jag bor i. Mitt hjärta klappar litet extra för landsbygden, naturen och de kulturmiljöer som finns här.

Hulda är glad över sin plats i Nyföretagarcentrums mentorsprogram där hon deltar för att utöka sitt nätverk, få ny inspiration men även för att lära mer om att driva processer som företagsledare i andra branscher.

– Min mentor verkar inom ett helt annat område och det ger mycket nya insikter. Hon hjälper mig att bli starkare i min nya roll som företagare och att utveckla ledarskapet i vårt familjeföretag, ihop med min man. Vi träffar också min mentor tillsammans ibland, för att synka vår dialog kring frågor som kan uppstå.

  • Mjölk- och köttproducent på familjegården i Överkalix
  • Driver företag tillsammans med sin man Johan Liljebäck
  • Brinner för utveckling av landsbygden

Kontakt
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/hulda-wirsen-45bab390/
Instagram: stora_mu