Du visar för närvarande Linda Andersson och Hilda Wilke

Linda Andersson och Hilda Wilke

Linda Andersson och Hilda Wilke från Boden har känt varandra sedan tonåren. Planer på att starta företag har funnits länge och idéerna har varit många. Sedan hösten 2023 driver de nu butiken Hälsokraft tillsammans.

– Vår stad har länge saknat en hälsokostbutik så det känns jätteroligt att äntligen vara igång. Hälsokraft har fått ett jättefint mottagande av bodensarna.

Linda har bakgrund inom handel och utbildar sig i klassisk homeopati parallellt med deltidsjobb som språklärare. Hilda är hälso- och livsstilsterapeut, vägledare i läkande skrivande och vårdlärare på deltid. Båda brinner för hälsa och välmående och är fulla av nya planer för sin gemensamma verksamhet.

– Målet är förstås att kunna jobba heltid med butiken. Vi vill också på sikt skapa ett hälsocentrum och utöka med sådant som föreläsningar, kurser och behandlingar.

Linda och Hilda sökte till Nyföretagarcentrums mentorsprogram för att få tips och stöd på färden framåt.

– Våra kreativa och duktiga mentorer driver butik tillsammans, precis som vi. Vi kan bolla alla våra tankar och funderingar med dem och lära mycket av några som gjort en liknande företagsresa. En riktigt bra matchning helt enkelt.

  • Driver hälsokostbutiken Hälsokraft i Boden tillsammans.
  • Har ett stort gemensamt intresse för hälsa och välmående.
  • Vill på sikt utöka verksamheten med workshops, kurser och behandlingar.

Kontakt
Facebook: Hälsokraft Boden
Tfn: 0921-36 03 29