Du visar för närvarande Sara Lindström

Sara Lindström

Fotograf Sara Lindström från Boden samlar kvinnor till naturnära och kreativa långhelger i kombination med fotokurs. Hon sökte till Nyföretagarcentrums mentorsprogram för att lära av andra inom besöksnäringen och få hjälp att tänka utanför boxen.

Sara är verksam som destinationsfotograf och anordnar sedan några år tillbaka retreats i samarbete med olika boendeanläggningar i Norrbotten. Deltagare lär sig om naturfoto och får samtidigt mycket tid för välmående och avkoppling tillsammans med likasinnade.

– Jag vill skämma bort mina deltagare med god mat, härlig gemenskap och sköna naturupplevelser i vårt unika landskap. Det bästa jag vet är att se glittret i deltagarnas ögon när de ger sig av hemåt, fulltankade med inspiration och energi efter en fin helg.

Sara vill dela sin kärlek till planeten med andra och hjälpa dem att se naturens skönhet. Hon drivs av lust och har ända sedan ungdomsåren velat starta eget företag för att få vara sin egen chef, resa runt i världen och arbeta med sin passion.

– Min mentor har lång erfarenhet från besöksnäringen och en massa kunskap som jag får del av. Det känns både kul och givande att delta i mentorsprogrammet.

  • Driver Sara Lindström Photography.
  • Är natur- och resefotograf som anordnar kreativa och naturnära fotoretreats.
  • Brinner för att dela sin kärlek till planeten med andra.

Kontakt
Hemsida: saralindstromphotography.com
Instagram: saralindstromphotography