Du visar för närvarande Ellen Dyverfeldt

Ellen Dyverfeldt

– Nyföretagarcentrums mentorsprogram är en fantastisk resurs för oss som är nya företagare, säger Ellen Dyverfeldt, hälsocoach från Luleå. Här får jag en erfaren företagsledare att bolla idéer med och en person som hjälper mig att göra mitt erbjudande ännu bättre.

I sitt företag leder Ellen träning samt undervisar och inspirerar i hälsokunskap för privatpersoner och företag.

– Träning och rörelse är det bästa jag vet och jag gillar att lära ut. Att starta eget blev en möjlighet för mig att få göra det jag älskar.

Ellens mål är att kunderna ska få kontroll och kunna arbeta hållbart och självständigt med sin egen och medarbetarnas hälsa. Hon menar att rörelse som en naturlig del av vardagen höjer livskvaliteten och lägger grunden för ett friskare liv.

– Det är mycket tillfredsställande att se hur hälsofrämjande åtgärder och träning gör skillnad för mina kunder. Det är min främsta drivkraft.

Precis som med träningen vill Ellen arbeta tålmodigt och långsiktigt i sitt företagande. Men hon är också en nyfiken och driven person som tillsammans med sin mentor ser en möjlighet att komma snabbare framåt.

– Man är ju alltid bättre när man är fler. Min mentor delar med sig av sin kunskap och erfarenhet på ett ovärderligt sätt.

  • Arbetar som hälsocoach i sitt företag Train with Ellen.
  • Utbildad dansare och hälsocoach.
  • Brinner för att hjälpa människor till ett rikt, hälsosamt liv genom rörelse och träning.

Kontakt
Hemsida: trainwithellen.com
LinkedIn: Ellen Dyverfeldt
Instagram: train.withellen