Du visar för närvarande Anna Almqvist

Anna Almqvist

Livet i ett enmansföretag kan bli litet ensamt. För att få tillgång till en erfaren företagare att dela stort och smått med ansökte copywriter Anna Almqvist från Luleå till Nyföretagarcentrums mentorsprogram och fick en av de eftertraktade platserna.

– Jag är enormt tacksam för den här chansen. Min mentor kan min bransch och vet vilka utmaningar jag ställs inför. Men framför allt ser hon möjligheterna, hjälper mig att tänka stort och hitta nya vägar framåt. Jag längtar till varje träff.

Anna startade eget för två år sedan, efter ett långt arbetsliv som anställd inom kommunikation. Hon menar att den största fördelen med att driva eget är den personliga utvecklingen.

– Jag har också lärt mig att släppa tryggheten. Som egen företagare vet du inte vad som kommer att hända nästa månad, nästa vecka eller ens nästa dag ibland. Det är spännande och faktiskt litet beroendeframkallande.

Anna drivs av nyfikenhet och brinner för att lyfta fram engagerade människor och allt de bidrar med till vårt län.

– Det är en härlig framåtanda här i norr just nu, med så mycket häftigt att berätta om. Det är jag både glad och stolt att få vara del av.

  • Skribent och copywriter i sitt företag Studio Text.
  • Älskar att intervjua engagerade människor och sätta ord på deras berättelser.
  • Brinner för att lyfta fram sitt län Norrbotten.

Kontakt
LinkedIn: Anna Almqvist
Epost: anna@studiotext.se
Tfn: 070 56 98 710