Du visar för närvarande Hans-Petter Ajanki

Hans-Petter Ajanki

Hans-Petter Ajanki från Luleå är en multientreprenör som gillar att ha många järn i elden. I sitt nya företag matchar han och kollegorna rätt kompetens till Norrbottens växande industriföretag.

– Jag söker hela tiden nya utmaningar. Min främsta motivation är att starta upp och driva hållbara bolag som bygger samhället och ger bra jobbmöjligheter åt människor.

Sedan hösten 2023 driver Hans-Petter bemannings- och rekryteringsbolaget Nordic Construction Solutions ihop med två affärspartners. Tillsammans har de ett stort nätverk i byggbranschen, inte minst med duktigt folk i vårt östliga grannland, som kan bidra till att möta behoven.

– Enorma investeringar görs i norr och det vi ser nu är bara början. Det fattas tusentals människor på olika positioner och ännu fler kommer att behövas. Här kan vi göra en insats.

När Hans-Petter hörde om Nyföretagarcentrums mentorsprogram hade han redan startat bolag och fler var på gång. Han tyckte upplägget lät intressant och sökte till programmet.

– Matchningen är helt perfekt. Min mentor har bred erfarenhet från branschen och kan svara på alla mina funderingar och frågor. Hon hjälper mig att se nya möjligheter men även att undvika de värsta fallgroparna. Det är minst lika viktigt. En fantastisk möjlighet för mig att utvecklas inom företagandet!

  • Multientreprenör som bland annat driver bemanning- och rekryteringsbolaget Nordic Construction Solutions.
  • Matchar rätt kompetens med små och stora företag i Norrbotten.
  • Brinner för att hjälpa samhället genom att bygga livskraftiga bolag.

Kontakt
Hemsida: Under uppbyggnad
Tfn: 073-2371380
Epost: info@motor365.se