Du visar för närvarande Annika Högström

Annika Högström

Som mentor vill Annika Högström från Luleå hellre lyssna än prata. Hon uppskattar samspelet med sin adept och att få vara del av utvecklingen framåt. – Ofta leder samarbetet till något nytt som vi inte alls väntade oss. Det gör alltihop så spännande.

Annika har bakgrund som sjuksköterska inom intensivvården och driver sedan 35 år tillbaka bemanningsföretaget Läkarjouren tillsammans med sin familj. Bolaget stöttar med specialistkompetens till sjuk- och hälsovård i både privat och offentligt ägd verksamhet.

Genom sin karriär har Annika själv haft stor glädje av coacher som hjälpt henne med övergripande företagsfrågor men även konkreta saker på detaljnivå.

– Det kan vara ensamt som ny företagare, du har många roller med mycket ansvar och då är det lätt att bli litet hemmablind. En mentor kan komma in med nya ögon och hjälpa till att se vad som är nästa steg.

Annika är en uppskattad coach och har blivit vald till årets mentor två gånger i andra mentorsprogram hon varit del av.

– Det ger så mycket tillbaka att få stötta och hjälpa en ny entreprenör. När kontakten fungerar och vi får starta en utvecklingsprocess tillsammans, då är det magiskt.

  • Driver bemanningsföretaget Läkarjouren.
  • Gillar att delta i utvecklingsprocesser tillsammans med nya företagare.
  • Är en kreativ och inlyssnande ledare som tycker om att ge andra ansvar.

Kontakt
Hemsida: lakarjouren.se

LinkedIn: Annika Högström

Epost: annika.hogstrom@lakarjouren.se