Du visar för närvarande Cecilia Andersson

Cecilia Andersson

Cecilia Andersson från Sörbyn är en eldsjäl med gröna fingrar. Hennes drivkraft är att se frön växa, både bokstavligt och bildligt. – Det är spännande med helt nya produkter och modiga kvinnor som gör sig beredda för stora investeringar. Därför vill jag delta för tredje året som mentor i Nyföretagarcentrums mentorsprogram.

Större delen av sitt yrkesliv har Cecilia arbetat med besöksnäring, företagsutveckling och lokal utveckling. Tillsammans med sin man odlar hon hemma på gården, inspirerad av permakulturprinciperna. Hon är även hälsovägledare inom ayurveda och driver egen studio i hembyn.

– Mitt hjärta klappar för företagsutveckling på landsbygden. Vi behöver mångfald, både i näringslivet och i vår natur.

Som mentor vill Cecilia framför allt inge mod och avdramatisera företagandet. Ett krav är förstås att vara väl förberedd inför olika möten men oavsett vem man möter, en myndighetsföreträdare eller en viktig kund, är de ju bara vanliga människor innerst inne. Cecilia upplever även personliga fördelar med mentorskapet.

– Inget gör mig så nöjd som när jag ser andra människor växa. De tar sina första steg, går vidare och jag får stötta framåt, mot nästa steg. Det känns riktigt bra!

  • Egen företagare inom permkulturodling och Ayurveda/Siddha Vaidya
  • Drivit företag inom landsbygdsutveckling
  • Brinner för att hjälpa människor och plantor att växa

Kontakt

Hemsida: rovilan.se

Epost: cicci@rovilan.se

Tfn: 070 510 10 36