Du visar för närvarande Mikael Backgård

Mikael Backgård

Mikael Backgård är delägare och en av grundarna till Advise North i Luleå. – Jag är inlyssnande och tycker om att dela med mig av min kunskap. Det har jag användning för både i jobbet som finansiell rådgivare och som mentor till en ny företagare.

Mikael har mångårig bakgrund som finansiell rådgivare och konsult samt lång erfarenhet av företagsledande positioner. Han har varit mentor vid tidigare tillfällen under sin karriär och själv haft både formella och informella coacher, personerna som betytt väldigt mycket för honom.

– De har funnits där och delat med sig av sin tid när jag behövt det. När jag fick frågan att vara coach i Nyföretagarcentrums mentorsprogram tvekade jag inte en sekund.

Nu är Mikael glad att få ge tillbaka av det han själv fått och dela med sig av både med- och motgångar till en entreprenör i uppstartsfas.

– Att vara mentor ger energi och jag får mycket tillbaka. Men framför allt tycker jag att det känns enormt meningsfullt att få stötta och underlätta för en ny entreprenör som vågar och kan. Det är ju företagen som bygger vår välfärd.

  • Delägare och medgrundare av Advise North, en byrå för revison, redovisning och rådgivning.
  • Är inlyssnande och tycker om att ge råd och dela med sig av kunskap.
  • Brinner för att stötta Norrbottens näringsliv.

Kontakt
Hemsida: advisenorth.se

LinkedIn: Mikael Backgård