Du visar för närvarande Emmy Lundmark och Hanna Nordgren

Emmy Lundmark och Hanna Nordgren

Emmy Lundmark och Hanna Nordgren lärde känna varandra när de jobbade i affär. Tillsammans startade de för snart två år sedan inredningsbutiken Hygge Hem. – När vi fick frågan att coacha i mentorsprogrammet blev vi litet chockade. Men glatt överraskade!

Emmy och Hanna minns hur de själva saknat stöd av en erfaren entreprenör och mentor när de startade sitt företag. Nu är de två affärskollegorna glada att få hjälpa sina adepter, som också driver butik i centrala Boden.

– Vi önskar att vi haft någon att bolla idéer, tankar och funderingar med där i början. Därför känns det extra motiverande att få stötta några som är i ungefär samma läge vi var då. Mentorskapet ger också mycket tillbaka till oss själva, en chans att utöka vårt nätverk och värdefulla möjligheter till samarbeten.

Som coacher är Emmy och Hanna positiva och peppande men inte heller rädda att lyfta svårigheter eller varna för fallgropar längs vägen.

– Vi vill vara realistiska. Allt är inte rosenrött och våra nyföretagare behöver även förbereda sig för tuffa tider som kommer ibland.

  • Driver inredningsbutiken Hygge Hem med specialfokus på barnsortiment.
  • Bygger en tillhörande webshop och tar styling-uppdrag.
  • Vill pusha sina adepter att våga testa nya saker.

Kontakt
Instagram: hygge.hem

Epost: kontakt@hyggehem.com