Du visar för närvarande David Orre

David Orre

David Orre från Luleå är sprutmålaren som vill göra Norrbotten rött igen, bokstavligt talat. – Jag brinner för att få fräscha upp landsbygden. När jag åker omkring ser jag många grå, fallfärdiga byggnader som skulle må bra av litet ny färg.

David hade läst om så kallade rödfärgare i en tidning, blev nyfiken och kontaktade en av landets ledande slamfärgsproducenter.

– Där fick jag veta att det inte fanns någon rödfärgsmålare i hela norra Sverige. Därför tog jag steget, slutade min fasta anställning och startade eget.

Nu arbetar David under sommarhalvåret med att sprutmåla ladugårdar, bullerplank, klassiska norrbottensgårdar och andra stora ytor med röd slamfärg. Vintertid arbetar han som snickare i den egna firman.

– Jag trivs med att kunna styra över min egen tid. Som företagare är jag ärlig, gör bra jobb och får nöjda kunder som gärna kommer tillbaka. En hantverkare och rödfärgsmålare man kan lita på, helt enkelt.

David beskriver sig själv som idérik och bra på att starta upp nya projekt. I mentorsprogrammet får han hjälp av en erfaren entreprenör att fokusera, prioritera och få rätt saker gjorda.

– Min mentor stöttar mig att få ordning och reda i mitt företag. Hon hjälper mig också med sådant som säljstrategier och kundrelationer. Det är enormt värdefullt.

  • Arbetar som rödfärgsmålare och snickare i sitt företag Rödfärgskultur i Norr.
  • Är en pålitlig hantverkare som gör väl utförda arbeten till kunderna.
  • Brinner för att få fräscha upp landsbygden.

Kontakt
Hemsida: rodfargskultur.se
Epost: david@rodfargskultur.se
Tfn: 070 582 26 08