Du visar för närvarande Niclas Tidström

Niclas Tidström

Niclas Tidström är vd på tunnplåtstillverkaren Modul i Kalix. Det bästa han vet är att träffa nya människor, öka sin kunskap och få nya perspektiv. – Jag deltar som mentor för andra året i rad. Att få coacha nyföretagare ger en riktig energikick.

– Jag tycker det är otroligt inspirerande få stötta en person med lång yrkes- och industrierfarenhet men som är ny i sitt eget företagande. Det är spännande se hennes engagemang i de stora satsningar som sker inom grön industriomställning i norra Sverige.

Niclas har lång erfarenhet av ledande befattningar inom industrin, har drivit eget som konsult och är delägare i flera företag. Han är en rutinerad coach som har stöttat både startups och etablerade företag i olika program. Som mentor vill han vara lyssnande, öppen och prestigelös.

– Jag ger gärna råd, delar med mig av mitt kunnande och öppnar upp mitt nätverk. Men det är viktigt att inse att mina lösningar inte alltid är de bästa. Nyföretagaren som jag coachar har så mycket att lära även mig och jag suger åt mig som en svamp av nya insikter, ny kunskap och ny teknik.

I mentorsprogrammet ser han också en möjlighet att ge tillbaka av allt han själv fått från sina egna mentorer genom åren. Bland det bästa har varit trygghet att ta svåra beslut. Sådant kan vara tufft när man är ny i en ledande roll, menar Niclas.

  • Vd på Modulsystem i Kalix
  • Konsult med eget företag inom industriutveckling
  • Brinner för att bygga relationer och ny kunskap samt att skapa affärer

Kontakt
https://www.modul.nu/