Du visar för närvarande Anna Lundqvist

Anna Lundqvist

Årets mentor i Norrbotten 2023 är Anna Lundqvist från Luleå. Utmärkelsen fick hon för att på ett strukturerat sätt ha stöttat sin adept att utveckla trygghet och säkerhet i sin roll som företagare. Nu deltar hon åter som mentor i Nyföretagarcentrums mentorsprogram.

– Jag brinner för att hjälpa människor utveckla sina inneboende resurser och använda dem på bästa sätt. Det är jätteroligt att få vara mentor igen och nu till en person inom en helt annan bransch.

Anna är certifierad coach och har arbetat med personlig utveckling och ledarutveckling i mer än tjugo år.För henne handlar både mentorskap och coachning om att hjälpa människor att utvecklas och komma till sin fulla rätt. Inte minst för att må bra men också för att åstadkomma fantastiska resultat i det yttre. Hon tar också själv regelbundet stöd av en mentor eller coach.

Anna var själv adept i Nyföretagarcentrums mentorsprogram när hon startade sitt nuvarande företag.

– Där fanns en engagerad person som tog sig tid. Jag fick någon att bolla med, hjälp att lyfta blicken och se potentialen i mig och min affärsidé. Det betydde mycket och jag vill återgälda genom att vara mentor och stötta min nyföretagare med samma sak.

– Mentorskapet ger också mycket för mig som mentor. Glädjen att få bidra, lära sig nya saker och bli inspirerad.

  • Arbetar med praktiskt ledarstöd i sitt företag Complete Consulting Sweden.
  • Har utvecklat metoden Bli klar®
  • Brinner för att hjälpa människor vara sitt bästa jag

Kontakt
Hemsida: bliklar.nu