Du visar för närvarande Louise Nelson

Louise Nelson

Louise Nelson deltog själv i Nyföretagarcentrums mentorsprogram, som ny företagare. Nu vill hon ge tillbaka av allt hon fick och är mentor i programmet för tredje året i rad. 

– När jag mötte min nya adept blev jag så inspirerad av hennes driv och affärsidé. Jag bara kände, vilken ära att få vara mentor till denna fantastiska person!

Louise har en bakgrund som socionom och kurator men är sedan tio år tillbaka konsult och ger utbildning till socialpedagoger på yrkeshögskolan, handledning och samtalsstöd.

– En socialpedagog fungerar som länk mellan exempelvis skolpersonal och socialtjänst. Behovet av den kompetensen bara växer i samhället.

I sitt jobb såväl som i mentorsrollen får Louise peppa, inspirera och stötta människor i deras personliga utveckling. Hon menar att ett fungerande självledarskap är bra för alla men i synnerhet för den som vill bli framgångsrik med sitt företag.

– När jag var ny fick jag stor hjälp av min mentor att hela tiden ha en framåtrörelse. Bland det viktigaste var också stöd att våga ta svåra beslut. Att helt enkelt bli modigare. 

  • Kurator/steg 1, socionom och utbildningskonsult inom socialpedagogik
  • Brinner för ökat välmående, starka relationer och att alla ska få en chans att använda sina resurser

Kontakt
https://www.louisenelson.se/