Du visar för närvarande Linda Vesterberg

Linda Vesterberg

Linda Vesterberg från Luleå är samtalsterapeut i det egna företaget LiVe Terapi. Hon deltar i Nyföretagarcentrums mentorsprogram för att få långsiktigt stöd av en erfaren företagare. – Min mentor hjälper mig att bli tuffare och bättre på att lyfta fram mina specialistkunskaper.

Linda är certifierad beroendeterapeut med särskild inriktning mot sorg- och traumabearbetning. Hennes främsta drivkraft är att skapa hopp hos människor, i en tid med mycket elände.

– Många som kommer till mig lider av utmattning och depression. De har tappat bort sig själva och sina egna behov och inte sällan ligger ett obearbetat trauma i botten. Jag ser också att det finns ett stort behov av utbildning för HR-ansvariga och företagsledare att bemöta medarbetare i sorg. När någon kommer tillbaka efter kris och sjukskrivning ska personen inte bara mötas av tystnad.

Som företagare är Linda en idéspruta som gillar att samverka med andra aktörer.

– Ensam är inte stark och ju fler terapeuter som finns, desto bättre. Jag vill att det ska vara lika naturligt att ta emot samtalshjälp när man mår dåligt som att söka för tandvärk eller en bruten arm.

Linda har tidigare haft en del kortare kontakter med affärsrådgivare men känt att hon inte kommit dit hon ville med sitt företag. Nu är hon glad över ett mer kontinuerligt och långvarigt mentorsstöd av en erfaren entreprenör.

– Det är en fantastisk förmån att få delta i programmet och helt kostnadsfritt, dessutom. Allt jag behöver investera är min egen tid.

  • Certifierad samtalsterapeut i egna företaget LiVe Terapi.
  • Vill utbilda företagsledare att hantera sorg på arbetsplatsen.
  • Brinner för att skapa hopp hos människor i en mörk tid.

Kontakt
Hemsida: liveterapi.se
Epost: linda.vesterberg@liveterapi.se