Du visar för närvarande Sharifulla Mohammad Omar

Sharifulla Mohammad Omar

Sharifulla Mohammad Omar driver skrädderiet Stitch It i Luleå. Med fokus på hållbarhet skapar han och hans medarbetare plagg på beställning, klär om möbler och hjälper kunder med lagning och ändring av kläder.

Sharif brinner för att hjälpa människor att vårda sina saker och kunna använda dem länge. Flera av hans kunder är restauranger där han klär om hela möblemang. Många personer kommer för att få sina kläder lagade och en del har med sig arvegods som de vill få ändrat och omsytt. Vissa har en helt ny vision och tillsammans med dem skapar Sharif något unikt med tyg, nål och tråd.

– Det bästa jag vet är att hjälpa människor förverkliga sina drömmar. När jag ser hur nöjda de blir över slutresultatet, laddar det mig med massor av ny energi.

Sharif deltar i mentorsprogrammet för att få hjälp med praktiska saker som affärsplan, budget och prissättning. Med sin mentor har han gjort en noggrann plan som de följer och bockar av tillsammans.

– När jag var ny i landet sa folk att jag inte skulle försöka starta företag här. Men Nyföretagarcentrum och flera andra trodde på mig. Det är jag jätteglad för.

  • Skräddare och tapetserare i sitt företag Stitch It.
  • Har lång erfarenhet som egen företagare med många anställda.
  • Brinner för miljö och hållbarhet.

Kontakt
Facebook: Stitch-It Sweden 

Tfn: 070 067 73 66