Du visar för närvarande Karin Sjöö Åkeblom

Karin Sjöö Åkeblom

Karin Sjöö Åkeblom från Luleå är vd för Tromb, ett bolag specialiserat på digital affärsutveckling. – Jag brinner för mitt län och vill bidra på alla sätt jag kan till företagandet i Norrbotten. Därför är det en självklarhet för mig att delta som mentor i Nyföretagarcentrums mentorsprogram.

Karin har en examen i teknisk design och bakgrund som produktutvecklare, projektledare och marknadsanalytiker inom industri- och kulturbransch. Hon brinner för att vara del av positiva förändringsprocesser och uppskattar att se personer utvecklas, både de egna medarbetarna och hennes nyföretagare i mentorsprogrammet.

– Jag är genuint intresserad av människor, vill ta del av deras ambitioner och stötta med tips och idéer. Det bästa jag vet är att hjälpa andra ta sig över hinder och hitta nya vägar de inte ens trodde fanns.

Som coach och ledare vill Karin vara lyhörd och ställa rätt frågor som leder framåt.

– Men utbytet mellan adept och mentor går åt båda hållen och i våra möten får jag lika mycket som jag ger. Min nyföretagare ser på vår verksamhet med färska ögon och det ger mig värdefulla insikter och nya perspektiv.

Karin har själv haft stor nytta av egna mentorer i sin karriär, inte minst kring ledarskap på distans.

– Tromb växer och har i nuläget ett sjuttiotal medarbetare runt om i landet. Jag behöver leda och stötta även om jag inte är närvarande rent fysiskt alla gånger. 

  • Jobbar med digital affärsutveckling som vd för Tromb.
  • Intresserad av människor och vill se dem utvecklas.
  • Brinner för att företagandet i Norrbotten ska växa och blomstra.

Kontakt
Hemsida: tromb.com
Epost: karin.sjoo-akeblom@tromb.com
Tfn: 070 361 76 16