NyföretagarCentrum Nord förstärker med  internationell affärsrådgivare  

Nu stärker NyföretagarCentrum Nord upp med ännu en affärsrådgivare till teamet i Norrbotten.  Ann Murugan kommer att stötta och inspirera nya företagare, med ett särskilt fokus på  internationella nyföretagare. – I den expansionsfas som vi och hela länet befinner oss just nu är  Anns kompetens och internationella erfarenhet otroligt värdefull, säger Anna Engström,  verksamhetschef NyföretagarCentrum Nord.

Norrbotten ligger i den absoluta toppen nationellt när det gäller ökning av nystartade företag under  det senaste året. För att möta en stigande efterfrågan på nystartsrådgivning förstärker  NyföretagarCentrum Nord sitt team med ytterligare en affärsrådgivare.  

Ann Murugan har drivit företag med ett starkt hållbarhetsfokus, både i Sverige och utomlands. Vid  sidan av löpande individuell rådgivning till nystartare i Luleå kommer hon att ha ett särskilt fokus på  nya företagare med internationell bakgrund i länet och att stärka nya entreprenörer inom  hållbarhetsområdet. 

– Norrbotten hör till en av hela världens mest expansiva regioner, säger Anna Engström. Den gröna  industriomställningen innebär även att nya affärsmöjligheter öppnar sig. Parallellt kräver utvecklingen  en stor inflyttning av duktiga människor från hela världen och många som kommer hit har  medföljande, driftiga personer som vill starta eget. Den ökande efterfrågan på hjälp från nystartare  gör att vi nu växlar upp med fler rådgivare. Ann Murugan har precis den erfarenhet och kompetens  som behövs för att ge värdefulla råd inför företagsstart och hjälp att bygga hållbara affärsmodeller. 

– Jag vet hur viktigt det tidiga stödet är för en nyföretagare, säger Ann Murugan. Nu ser jag fram  emot att få stötta nya entreprenörer att skapa hållbara bolag från start och göra verklighet av sina  drömmar. 

För mer information, kontakta 

Anna Engström, verksamhetschef NyföretagarCentrum Nord tfn 070-525 26 82.

Ann Murugan, affärsrådgivare tfn 076-132 15 39. 

NyföretagarCentrum Nord erbjuder konfidentiell och objektiv rådgivning till nya och blivande  företagare i Norrbotten på verksamhetsorterna Arvidsjaur, Boden, Haparanda, Luleå, Pajala, Piteå,  Överkalix och Övertorneå. Våra erfarna rådgivare är själva företagare med bred kompetens och  kunskap som hjälper nya företagare att utveckla sina idéer och ta fram affärsplan och budget. Vår  rådgivning och våra aktiviteter är helt kostnadsfria tack vare finansiering från kommunerna på verksamhetsorterna samt vårt nätverk av samarbetspartners. www.nyforetagarcentrumnord.se

Foto: Ann Murugan

Dela nyhet

Läs mer