Picknick Media

Nyföretagarcentrum Nord välkomnar Picknick Media som ny lokal silverpartner i Piteå

Nyföretagarcentrum Nord vill presentera vår nya partner inom marknadsföring – Picknick Media! I februari höll de en välbesökt workshops kring digital marknadsföring i samarbete med oss och nu den 14 maj kommer ni få en ny möjlighet att träffa dem under en nätverkslunch.

Picknick Media är en byrå med en passion för digital marknadsföring och kommunikation, och som delar vårt engagemang för att stödja nya företagare i att synliggöra och förverkliga sina affärsidéer. Picknick Media startade själva sin företagsresa för fyra år sedan, så de har relativt färska erfarenheter av att vara ”nybörjare” och förstår de utmaningar och möjligheter som nyföretagare står inför.

”Att bli silverpartner till Nyföretagarcentrum Nord är en ära för oss på Picknick Media. Vi är stolta över att få möjligheten att stödja nya företag på deras resa framåt,” säger John Wiksten, medgrundare av Picknick Media. ”Vårt mål är att vara en viktig stöttepelare för nyetablerade företag genom att erbjuda rätt verktyg och kanaler för effektiv annonsering och marknadsföring, vilket hjälper nystartade företag att nå sina mål både på kort och lång sikt.”

Vi välkomnar vår nya partner och ser fram emot många intressanta aktiviteter tillsammans. Nya och blivande företagare i Piteå, ni kan redan nu anmäla er till nätverkslunchen på Stadshotellet i Piteå den 14 maj.


Anmäl dig via länken:
https://simplesignup.se/private_event/216247/8cfacd3a0d

Dela nyhet

Läs mer