Nyföretagarcentrum förstärker i Boden

”Stora industriinvesteringar och stark besöksnäring öppnar möjligheter för nya företag”

Josefin Karlberg är Nyföretagarcentrums affärsrådgivare i Pajala. Hon går nu även in och stöttar nya entreprenörer i Boden, med nystartsträffar, nätverkande och rådgivning.

Josefin Karlberg, med ursprung i Boden, kommer att möta nya entreprenörer tillsammans med Frida Ekeström, sedan tidigare affärsrådgivare vid Nyföretagarcentrum i kommunen.

– Det händer mycket i Boden och de stora investeringarna som görs i hela området kommer att kräva service och kringverksamhet, säger Josefin. Därmed öppnas möjligheter för många nya företagare att etablera sig och här vill vi vara med och stötta.

Nyföretagarcentrum Nord har verksamhet på sju orter i Norrbotten, i samverkan med kommunen och det lokala näringslivet. Här erbjuds nya företagare kostnadsfri rådgivning, digitala och lokala seminarier och mentorprogram. Anna Engström är verksamhetschef.

– Josefin Karlberg har bred erfarenhet som affärscoach, gedigen kunskap om företagsutveckling och ett brett nätverk i Boden. Hon och Frida Ekeström blir ett starkt team som tillsammans kommer att kunna stötta nya entreprenörer på ett mycket bra sätt. Med den här förstärkningen ser vi också fram emot att möta ännu fler nya företagare ute på landsbygden, där vi ser mycket kraft och entreprenörskap, inte minst inom besöksnäringen.

För mer information, kontakta
Anna Engström, verksamhetschef NyföretagarCentrum Nord tfn 070-525 26 82.
Josefin Karlberg, affärsrådgivare NyföretagarCentrum Nord tfn 070-794 48 85.

Dela nyhet

Läs mer