Affärskonsult – Är du intresserad att skapa goda förutsättningar för nya och blivande företagare i Norrbotten?

Vi söker affärsrådgivare och konsulter åt NyföretagarCentrum Nord

NyföretagarCentrum Nord arbetar i samverkan med länets kommuner och etablerat näringsliv för att stötta nya och blivande företagare. Vi finns i dag i Arvidsjaur, Boden, Haparanda, Luleå, Pajala, Piteå, Överkalix och Övertorneå. Verksamheten planerar för fortsatt utveckling och behöver framöver utöka antalet konsulter för deltidsuppdrag på olika platser i norr.

Nu vill vi ha kontakt med dig som vill vara med och skapa de bästa förutsättningarna för nya och blivande hållbara företag – i uppdraget som coachande Affärsrådgivare och konsult åt NyföretagarCentrum Nord.

NyföretagarCentrum Nords uppdrag är att bidra till ett långsiktigt hållbart näringsliv i Norrbotten. Vi träffar nya (upp till tre år) och blivande företagare och rustar dem med kunskap, inspiration och goda nätverk för att starta, driva och utveckla företag.

Det här innebär uppdraget

Som Affärsrådgivare hos NyföretagarCentrum Nord arbetar du på deltid på konsultbasis med coachning och rådgivning till nya och blivande företagare. Uppdraget innebär är att du samordnar, planerar, genomför och följer upp både lokala och digitala gruppaktiviteter, nätverksträffar och seminarium samt individuella rådgivningsmöten. Våra aktiviteter sker alltid i samverkan med partners och är kostnadsfria för den individuella deltagaren.

I uppdraget är ett offensivt mindset om affärsutveckling, god samordningsförmåga, ett coachande förhållningssätt och ett bra lokalt och regionalt kontaktnät viktigt.

Låter det här intressant? Skicka gärna en intresseanmälan där du berättar om dina erfarenheter och styrkor som kan passa till uppdraget.

Intresseanmälan skickas till: nord@nyforetagarcentrum.se

Kontaktpersoner vid frågor
Anna Engström, Verksamhetschef NyföretagarCentrum Nord,
anna.engstrom@nyforetagarcentrum.se


Oskar Hederyd, Ordförande Ideella föreningen NyföretagarCentrum Nord,
oskar.hederyd@luleabusiness.se

Foto: Fotograf Linda Granberg – NyföretagarCentrum Nords rådgivare samlade i Luleå

Dela nyhet

Läs mer