NyföretagarCentrum Nord släpper platser till Mentorprogrammet 2023/2024 – Ansök nu!

Mentorprogrammet för nya företagare är en utmärkt möjlighet för nya företagare att få vägledning och stöd under sin resa mot att bygga framgångsrika företag. Genom att dra nytta av erfarenheten och kunskapen hos etablerade mentorer kan deltagarna öka sina chanser till framgång och övervinna utmaningar som kan uppstå längs vägen.

Nu släpper NyföretagarCentrum Nord platserna till kommande Mentorprogram för nya företagare. Programmet, som startar upp i oktober, sträcker sig över ett helt år och erbjuder nya företagare möjligheten att dra nytta av värdefull erfarenhet och kunskap från erfarna mentorer, och samtidigt inspireras av andra och bredda sitt nätverk i näringslivet.

Mentorprogrammet vänder sig till dig som ny företagare – som är på väg att registrera ditt företag eller som startat ditt företag och drivit det i upp till tre år på någon av våra verksamhetsorter i Norrbotten (Arvidsjaur, Boden, Haparanda, Pajala, Piteå, Luleå, Överkalix, Övertorneå) . Deltagande i mentorprogrammet är kostnadsfritt men deltagaren investerar med sin tid och engagemang.

Programmet är en unik möjlighet för nya företagare att få personlig och professionell handledning från en mentor med erfarenhet av företagsutveckling och/eller att driva egna företag. 

Under det ettåriga programmet träffas mentor och adept (den nya företagaren) löpande och hela mentornätverket träffas vid ett antal gemensamma träffar. 

Genom att delta i Mentorprogrammet kan nya företagare få ovärderlig vägledning och insikt som kan bidra till deras framgång och tillväxt.

Ansök till NyföretagarCentrums Mentorprogram nu! Antalet platser är begränsat. 

Reflektioner från deltagare inom Mentorprogrammet som nu pågår: 

– ”Mycket av det där har jag ryggat för tidigare och tyckt varit för svårt. Nu ser jag det i stället som intressanta utmaningar. Att delta i mentorsprogrammet är riktigt bra för mig.” Ulrica Eriksson, Pausbyrån

– ”Min mentor hjälper mig till ett hållbart arbetsliv och med praktiska saker, som exempelvis marknadsföring och ekonomi. Vi resonerar också om vad jag vill med mitt företag, på både kort och lång sikt. Det har gynnat mig enormt att delta i programmet.” Joakim Granskär, Gheko 

”Min handledare är precis rätt för mig. Hennes yrkesbakgrund liknar min och hon vet vilka utmaningar jag ställs inför. Att delta i programmet är en fantastisk investering i din framtid som entreprenör. Mentorn är en engagerad person som ger generöst av sin tid. Ta väl vara på det!” Carl-Johan Grönberg, Konsult Ledarskap 

– ”Vi är jättenöjda med matchningen. Vår mentor har jobbat länge i samma bransch och bor precis som vi i en liten by. I programmet får vi chans att regelbundet stanna upp och reflektera, ihop med någon som vet vad hon talar om.” Roxane Kenny och Joel Huuva, Huuvagården 

Läs mer om vad våra mentorer och adepter säger om Mentorprogrammet här. 

Mer Information om NyföretagarCentrum Nords mentorprogram

Mer information om Mentorprogrammet 2023/2024 hittar du här. Du kan även prata med din lokala Affärsrådgivare.

Ansökan till NyföretagarCentrum Nords Mentorprogram

Antalet platser till mentorprogrammet är begränsat så ansök redan nu – Du når ansökan här.

Foto: Mentornätverket vid gemensam nätverksträff oktober 2022.

Om Nyföretagarcentrum Nord

NyföretagarCentrum Nords verksamhet finansieras av kommuner och näringsliv i samverkan. Tack vare våra regionala och lokala partners kan vi erbjuda kostnadsfri rådgivning, utbildning och nätverk till dig som är ny eller blivande företagare.

Mentorprogrammet finansieras av Tillväxtverket.

Tid för affärsrådgivning bokas här.

Dela nyhet

Läs mer