revisionären blir ny partner till Nyföretagarcentrum Nord

ReVisionären – Ny partner till NyföretagarCentrum Nord

Vi välkomnar nu ReVisionären som ny partner till oss på NyföretagarCentrum Nord och verksamheten i Piteå. ReVisionären består av ett färgstarkt och professionellt gäng som brinner för att göra Redovisning begripligt och roligt.

Redovisning är ett område som många av våra nystartare tycker är klurigt och svårt. Därför är vi glada att vi har flera proffsiga partners i branschen som kan guida och stötta i sådant som rör företagsformer, bokföring, skatter och diverse ekonomiska dilemman och nu är det alltså dags för ReVisionären att bli en av våra partners!

Allt sedan Carola Lundgren startade ReVisionären 2005 har hon och hennes medarbetare engagerat sig i det lokala nyföretagandet genom att samarbeta med kommunen, universitetet och andra aktörer som anordat utbildningar kring nyföretagande. Vi ställde frågan om att bli partner till NyföretagarCentrum nu när vi sedan årsskiftet etablerat oss i Piteå. Vi är glada över svaret.

– Ja, såklart vi vill vara med!

ReVisionären kommer hålla i delar av våra informationsträffar ”Steget-Till-Eget” och de har ett fint paketerat erbjudande om en timmes fri kostnadsfri rådgivning till nya och blivande företagare i Piteå.

– När du har bestämt dig för att starta ditt företag, boka då en kostnadsfri rådgivning
”Roliga Timmen” hos oss, boka via Jessika Andersson, jessika.andersson@revisionaren.se

ReVisionären håller till i ”Borgen” mitt i Furunäsets Företagsby i Piteå.

NyföretagarCentrum Nords verksamhet finansieras av kommuner och näringsliv i samverkan. Tack vare våra regionala och lokala partners kan vi erbjuda kostnadsfri rådgivning, utbildning och nätverk till dig som är ny eller blivande företagare.

Foto: Rasmus Hjemdahl
Carola Lundgren, ReVisionären, och Anna Åström, rådgivare vid NyföretagarCentrums verksamhet i Piteå

Kommande evenemang för 2023 presenteras på Facebook: NyföretagarCentrum Nord | Facebook

Tid för affärsrådgivning bokas här.

Dela nyhet

Läs mer