NyföretagarCentrum expanderar och söker Affärsrådgivare för konsultuppdrag med ansvar för Luleå

Nu söker vi dig företagare med ett hjärta som klappar för att skapa goda förutsättningar för nya företagare, i rollen som rådgivare och huvudansvarig för verksamheten inom NyföretagarCentrum Nord i Luleå. Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att du driver företag och innehar F-skattsedel.

I takt med att Norrbotten och Luleå står inför en kraftig tillväxt ses ett ökat behov av nya tjänster och ett ökat intresse för att starta företag.  För att möta en stigande efterfrågan på nystartsrådgivning förstärker NyföretagarCentrum Nord sitt team med ytterligare en Affärsrådgivare med helhetsansvar för verksamheten i Luleå.

Rollen som rådgivare innefattar ett helhetsansvar för att arrangera individuella träffar samt lokala och digitala gruppträffar för målgruppen. Rollen innebär även att initiera, bygga och vårda relationer till lokala och regionala samarbetspartners. Rådgivaren är ansvarig för verksamheten i Luleå och uppdraget styrs utifrån rådgivningskundernas faktiska behov. Uppdraget omfattar ca 75% och kan komma att öka. Rådgivaren/konsulten kombinerar uppdraget på NyföretagarCentrum Nord med andra konsultuppdrag eller anställningar.

Rådgivaren är en av flera konsulter inom NyföretagarCentrum som själva är företagare med kunskap om och erfarenhet av att driva och utveckla företag. Rådgivarteamet jobbar i samverkan där vi nyttjar varandras kompetenser och olika expertområden. Uppdraget innehåller en del kvällsaktiviteter och placering är Luleå. Uppdraget innebär möjligheter till viss intern utbildning.

Din profil

Konsultuppdraget som rådgivare är en samordnande roll vilket innebär administrativa uppgifter för att planera och genomföra rådgivning, nätverksträffar och seminarium tillsammans med övriga rådgivare på orten.

Samverkan sker tillsammans med NyföretagarCentrum Nords verksamhetschef, övriga rådgivare och Luleå kommuns näringslivsfunktion. Samverkan sker även med lokalt näringsliv och övriga regionala näringslivsfrämjare.

I uppdraget ingår att planera och genomföra:
• Individuella rådgivningsmöten
• Lokala träffar på respektive ort
• Digitala informationsträffar och utbildningar
• Dialog med kommunrepresentanter
• Dialog med samverkansparter från lokalt näringsliv
• Aktiviteter inom våra lokala partnernätverk och företagsfrämjande organisationer

I stort sett alla våra aktiviteter planeras och genomförs i samverkan med NyföretagarCentrum Nords partners.

Vi söker dig som har kunskap om:
• Att starta och driva företag
• Att samordna, planera och genomföra digitala och lokala träffar
• Att utveckla företag, med förståelse för ex:
-Ekonomi, budget och finansiering
-Marknadsföring och kommunikation
-Utveckling av produkter och tjänster
-Partnerskap och samarbeten
-Hållbarhet

Vi ser med fördel att rådgivaren har ett brett nätverk inom näringslivet i Luleå.

Uppdraget förutsätter att du trivs i samverkande roller och nätverk. Du är bekväm med administration och kommunicerar väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Som rådgivare har du själv ett entreprenöriellt förhållningssätt, du trivs med att hjälpa, lyfta och inspirera personer som står inför företagsstart eller är nya som företagare.

De egenskaper vi värderar högt är att du är engagerad, förtroendeingivande, en god lyssnare, kommunikativ, strukturerad och ansvarskännande. Vi erbjuder dig att bli del av den samlade kraften inom NyföretagarCentrum Nords affärsrådgivarteam och av näringslivsutvecklingen i Luleå kommun.

Om Nyföretagarcentrum Nord

NyföretagarCentrum Nord är en ideell förening som erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning och stöd till nya och blivande företagare på våra verksamhetsorter i Norrbotten. Vi är en organisation i tillväxt och fler och fler kommuner ansluter sig successivt till samarbetet. Rådgivning finns nu etablerat i Arvidsjaur, Boden, Haparanda, Luleå, Pajala, Piteå, Överkalix och Övertorneå.

Rådgivning och övriga aktiviteter är helt kostnadsfritt för den nya företagaren tack vare finansiering från kommuner, lokalt näringsliv och övriga företagsfrämjare. Härigenom erbjuds rådgivning, utbildning, mentorprogram och affärsnätverk för den enskilda nya företagaren i upp till tre år efter företagsstart. Våra erfarna rådgivare är själva företagare med bred kompetens och kunskap för att hjälpa nya företagare att planera för start och utveckling av sina affärsidéer. Uppdraget innebär således att du arbetar på konsultbasis.

Läs mer om oss på: www.nyforetagarcentrumnord.se

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Clockwork rekrytering. Läs mer och skicka in din ansökan idag!

Dela nyhet

Läs mer