Nyföretagarcentrum i Boden

Nyföretagarcentrum etablerar sig i Boden

Nyföretagarcentrum Nord etablerar sig i Boden

Från och med 2023 kan du som är ny företagare eller som planerar att starta eget företag, få hjälp med start och utveckling tillsammans med oss på Nyföretagarcentrum Nord. 

Kommunstyrelsens arbetsutskott i Bodens kommun beslutade under veckan att Nyföretagarcentrums verksamhet ska etableras i Boden.     

Från och med 2023 kan vi därmed varmt välkomna alla Bodensare som är eller planerar att bli företagare till kostnadsfri, konfidentiell och objektiv affärsrådgivning hos oss.

Bodensarna kan då även delta vid våra kunskapsseminarium, mentorprogram och nätverksträffar tillsammans med nya och etablerade företagare från många delar av Norrbotten.  

Etableringen innebär även en möjlighet för det etablerade näringslivet att gå in som partner i utvecklingen av näringslivet i Boden och Norrbotten. 

Vi startar nu upp planering för etableringen som tar fart 2023, och ser verkligen fram emot att träffa företagare och blivande företagare från Boden! 

Varmt välkommen säger vi till Bodensarna!

Kontakt Nyföretagarcentrum Nord: Anna Engström, Verksamhetschef Nyföretagarcentrum i Norrbotten, anna.engstrom@nyforetagarcentrum.se 

Partners Nyföretagarcentrum i Norrbotten

Dela nyhet

Läs mer