Frida Ekeström – Ny Affärsrådgivare i Boden

NyföretagarCentrum Nords Affärsrådgivare på vår nya etableringsort Boden är Frida Ekeström. Hon kommer ansvara för att etablera verksamheten i Boden med rådgivning för blivande och nya företagare, nystartsträffar och partnersamarbete.

Berätta mer om dig Frida!

– Jag är född och uppvuxen i Luleå men har bott i Umeå, Kanada och Australien när jag studerade till civilekonom. Jag har erfarenhet av att arbeta inom industrin på tex Northland Resources och LKAB men har också arbetat inom besöksnäringen.

– Under 2021 startade jag mitt eget bolag där fokus i första hand är projektledning med koppling till infrastruktur, industri och regional utveckling. Det händer så mycket spännande i Norrbotten just nu och jag vill vara med på ett hörn.

Vad ser du fram emot i uppdraget som Affärsutvecklare inom NyföretagarCentrum Nord?

– En av mina drivkrafter är utveckling och det har varit en röd tråd i min karriär. Det har dels handlat om att utveckla människor, dels utvecklingsprojekt. Jag tycker om att arbeta med satsningar som bidrar till en positiv utveckling av Norrbotten. 

– Det ska bli riktigt roligt och spännande att få vara en del i utvecklingen av Boden och jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med alla blivande entreprenörer och samarbetspartners i Boden. 

Håll utkik efter kommande träffar i Boden och digitala nystartsträffar på en mängd olika teman. Inom kort kan du boka en tid för affärsrådgivning med Frida i Boden.

Kommande evenemang för 2023 presenteras på Facebook: NyföretagarCentrum Nord | Facebook

Tid för affärsrådgivning bokas här.

Dela nyhet

Läs mer