Formsmedjan – Ny samarbetspartner till NyföretagarCentrum Nord

Vi är glada att välkomna Formsmedjan som en ny samarbetspartner till NyföretagarCentrum Nord och vår verksamhet i Boden.

Formsmedjan grundades 2008 med målsättningen att etablera en attraktiv strategisk kommunikationsbyrå i Norrbotten. Genom strategiska processer och kreativ kommunikation hjälper Formsmedjan sina kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

I mars höll Christoffer Gramner, delägare på Formsmedjan, en inspirerande föreläsning vid vår starta eget-utbildning Startklar. Han delade insikter om varumärke och kommunikation för företagare.

-Vi tycker att det är väldigt positivt att Nyföretagarcentrum Nord förstärker sin närvaro och satsar på nyföretagandet samt stöttar nya företagare i Boden och Norrbotten. Att vi väljer att engagera oss i och via Nyföretagarcentrum Nord beror på att vi gärna bidrar med den kunskap och erfarenhet vi har för att underlätta och hjälpa företagsamheten på vår hemmaplan. Formsmedjan fyller 15 år 2023 så några saker har vi nog lärt oss under den tiden och kan förmedla vidare, säger Christoffer.

Om Nyföretagarcentrum Nord

NyföretagarCentrum Nords verksamhet finansieras av kommuner och näringsliv i samverkan. Tack vare våra regionala och lokala partners kan vi erbjuda kostnadsfri rådgivning, utbildning och nätverk till dig som är ny eller blivande företagare.

Foto:

Christoffer Gramner, delägare på Formsmedjan och Frida Ekeström, affärsrådgivare NyföretagarCentrum Nord Boden.

Tid för affärsrådgivning bokas här.

Dela nyhet

Läs mer