Daniel Heedman är ny affärsrådgivare i Luleå ”Vårt län blir starkare när fler företag får stöd att etablera sig”

NyföretagarCentrum Nord stärker nu upp sin verksamhet med Daniel Heedman som ny affärsrådgivare och ansvarig för verksamheten i Luleå. Till uppdraget tar han sin långa erfarenhet av egna företag i flera olika branscher.

Daniel Heedman är utbildad civilingenjör i industriell ekonomi och har drivit flera parallella bolag under de senaste tjugo åren. Han har bred erfarenhet som arrangör av festivaler och event, har verkat som affärsrådgivare inom kreativa näringar samt även drivit restaurang- och cateringverksamhet.

– Det finns stor efterfrågan på affärsrådgivning här i Norrbotten och ju fler företag som får stöd i den viktiga uppstartsfasen och kan etablera sig, desto starkare blir vårt län. Det känns fantastiskt att få bidra till hela regionens utveckling som affärsrådgivare på Nyföretagarcentrum.

– I samarbetet med NyföretagarCentrum Nord prioriterar vi ett starkt stöd till nya entreprenörer, ett nyföretagande som är av stor betydelse för ett rikt näringsliv i framtiden, säger Maria Bergman näringslivsstrateg på Luleå kommun. Bakom alla nya företag finns någon med visioner och idéer och med kommunens engagemang genom Nyföretagarcentrum Nord hjälper vi till att förverkliga dessa företagardrömmar.

NyföretagarCentrum Nord har verksamhet på sju orter i Norrbotten, i samverkan med kommunen och det lokala näringslivet. Här erbjuds nya företagare kostnadsfri rådgivning, digitala och lokala seminarier och mentorprogram. Verksamhetschef Anna Engström är glad att få välkomna Daniel Heedman till verksamheten i Luleå.

– Daniel kommer att förstärka vår verksamhet på ett mycket bra sätt. Han har en gedigen grund i utbildning, många år som egen företagare och stor erfarenhet av samarbeten och externa relationer. Hans driv passar perfekt in i mötet med våra nya entreprenörer och partners i rollen som rådgivare med ansvar för verksamheten i Luleå.

För mer information, kontakta
Anna Engström, verksamhetschef NyföretagarCentrum Nord tfn 070-525 26 82.
Daniel Heedman, affärsrådgivare NyföretagarCentrum Nord tfn 070-576 60 33.

Dela nyhet

Läs mer