Aurora Network Boden

Aurora Network möttes för första gången i Boden

Kvinnliga företagare samlas för inspiration och nätverkande.

I tisdags kickade vi igång Aurora Network i Boden. Temat för första träffen var nätverkande och relationer med målet att inspireras av varandra. Vi tackar våra partners Bodens kommun, Sparbanken Nord och Almi, och framför allt tackar vi alla våra affärskvinnor som kom till träffen. Läs mer om Aurora Network här

Om Aurora Network

Aurora Network är ett affärsnätverk för kvinnor som driver företag i Norrbotten. Målgruppen är bred: kvinnor som är blivande företagare, nya företagare och etablerade företagare. Denna kombination av erfarenheter och faser i företagandet är del av nätverkets styrka. Deltagandet är kostnadsfritt i samarbete med kommun och samarbetsparter i näringslivet.

Nätverket syftar till att bidra till personlig utveckling, bredda affärskontakter och utveckla nya affärssamarbeten lokalt och över hela Norrbotten. Genom nätverksträffar ökar vi kunskap om företagande, inspireras och lär oss om olika företag som drivs av kvinnor i Norrbotten.

Aurora Network finns idag i Övertorneå, Haparanda, Pajala och Boden. Vi välkomnar fler kommuner till samarbetet inom nätverket. Initiativet är ett samarrangemang mellan NyföretagarCentrum Nord, Almi Nord och Sparbanken Nord tillsammans med Bodens, Pajala, Haparanda och Övertorneå kommun.

Foto:

Deltagarna på Aurora Networks första nätverksträff i Boden.

Dela nyhet

Läs mer