Advokatbyrån Kaiding – Ny partner till NyföretagarCentrum Nord

NyföretagarCentrum Nord välkomnar Advokatbyrån Kaiding som ny lokal företagspartner i vårt nätverk av resurser och stöd för nya och blivande företagare!

Kaiding är en fullservicebyrå med en bred erfarenhet och expertis inom flera juridiska områden och de har ett starkt lokalt och regionalt engagemang.
 
Att ta hjälp av en jurist kan vara ovant för många företagare, därför är det extra viktigt att ha en lokal partner som Andreas Viklund (och hans team på Kaiding) nära till hands. Andreas är delägare och en av de drivande krafterna bakom Kaidings kontor i Piteå.
 
”Vi ser Advokatbyrån Kaiding som ett värdefullt tillskott till NyföretagarCentrum Nords nätverk av företagspartners. Tillsammans skapar vi ännu bättre förutsättningar för våra nya företagare att driva och utveckla verksamhet på ett tryggt och hållbart sätt.” säger Anna Åström, affärsrådgivare på NyföretarCentrum Nord i Piteå.

Advokatbyrån Kaiding är en fullservicebyrå med en bred erfarenhet och kompetens som sträcker sig över de flesta centrala rättsområden. Kaiding har ett starkt lokalt och regionalt engagemang med ett 70-tal medarbetare på åtta orter i Norrbotten, Västerbotten och Jämtland. I Piteå har de 10 medarbetare vilket gör dem till Piteås största byrå med expertis inom företagsjuridik, avtalsskrivning, kontraktsförhandlingar, tvister, immateriella rättigheter – och mycket mer.

NyföretagarCentrum Nords verksamhet finansieras av kommuner och näringsliv i samverkan. Tack vare våra regionala och lokala partners kan vi erbjuda kostnadsfri rådgivning, utbildning och nätverk till dig som är ny eller blivande företagare.

Foto: Andreas Viklund, Kaiding Piteå och Anna Åström, rådgivare på NyföretagarCentrum Nord i Piteå

Tid för affärsrådgivning bokas här.

Dela nyhet

Läs mer