Du visar för närvarande 29/2 I möte med Mia Viltok – Webinarium

29/2 I möte med Mia Viltok – Webinarium

I skönhetsvärldens hjärta, där varje svep av pensel och varje klippning formar inte bara utseendet utan också människan, finner vi en driven företagsledare- Mia Viltok. I sjutton år har hon varit hjärnan och hjärtat bakom ZNYGG, oasen i den pulserande staden.

Med en stark arbetsstyrka på åtta engagerade medarbetare och fem talangfulla elever har Mia skapat ett kreativt mecka som går utöver traditionell skönhetsvård. ZNYGG är inte bara en salong; det är en plats där människor blomstrar och skapar magi tillsammans, som team, som frisörer och som kollegor. Mia & hennes ZNYGG blev utsedda till ÅRETS ARBETSGIVARE 2023 i Sverige, nominerad av sin egen personal.

Mia Viltok är inte bara en företagsledare; hon är en modig pionjär. När pandemin kastade sina skuggor över näringslivet, stod ZNYGG stark. Mia satsade på större lokaler och knöt till sig nya talanger. Trots de utmanande tiderna då växte ZNYGG under denna period, ett bevis på Mias mod, målmedvetenhet och beslutsamhet. Att satsa tillsammans med teamet i motgång är en självklarhet för Mia, för att kunna springa fortare när vindarna vänder.

Men bakom siffrorna och framgångarna ligger en stor passion för mötet med människor, kunder likväl som personal. Mia Viltok är inte bara en skicklig företagsledare utan också en ledare som brinner för coaching och personlig utveckling. Hon brinner för att se människor utvecklas och växa, och varje behandling på ZNYGG är en personlig resa mot ett bättre självförtroende.

Pris: Eventet är kostnadsfritt, men anmälan krävs. Länken till evenemanget skickas till dig i anslutning till webinariumet.

Boka din plats här: https://simplesignup.se/private_event/213327/20f037bfb0

Plats: Digitalt på teams

När? Torsdag 29 februari 11:30 – 12:45

Se fler av våra kostnadsfria evenemang här

Välkomna!