Du visar för närvarande 12/12 Nätverksträff med Aurora Network Boden

12/12 Nätverksträff med Aurora Network Boden

Nu är det äntligen dags att markera nästa träff i kalendern, och du kommer inte vilja missa den! Vi bjuder in till en inspirerande dag ledd av digital strateg Linda Granberg på Digitallyftet. Linda kommer att dela med sig av hands-on tips och råd för att lyfta ditt företags närvaro på sociala medier, med särskilt fokus på Facebook, Instagram och LinkedIn.

Men det är inte allt – evenemanget blir också en gyllene chans för dig att nätverka och skapa värdefulla affärsrelationer. Och självklart kommer vi att njuta av god mat och gott sällskap under hela dagen.

I affärsnätverket Aurora Network möts etablerade, nya och blivande kvinnliga företagare. Nätverket syftar till att stärka rollen som företagsledare och att främja kvinnors företagande. Det bidrar till kunskapsökning, nya affärskontakter och samarbeten över Norrbotten genom studiebesök och temafokuserade forum. Målet är att stimulera utvecklingen av lönsamma affärer oavsett kommungränser.

Dagens Program

10.00 Fika

10.30 Så lyckas du med företagets sociala medier. Fokus Facebook, Instagram och LinkedIn, seminarium och workshop med Linda Granberg, Digitallyftet

12.00 Lunch

13.00 Fortsättning seminarium och workshop

14.30 Avslut

Boka din plats här: https://simplesignup.se/private_event/209376/26d65f071c

Anmäl dig senast 5 december

Plats: Havremagasinet Boden

När? Tisdag 12 december 10:00 – 14:30

Välkomna!